Godine su samo broj: Tetovirala se 93-godišnja baka Ariane Grande

Piše: Redakcija

Dokaz da su godine samo broj jeste baka Ariane Grande koja se tetovirala sa svoje 93 godine. Ariana je objavila kratak video na kojem pokazuje kako se njena nonna tetovira. Pjevačica je na svojoj ruci istetovirala mjesec i sunce, dok njena nonna Marjorie Grande, na unutrašnju stranu prsta dala je ispisati „Cicco“, što u prevodu s italijanskog znači šećer. Predpostavljamo da je baka ovu slatku tetovažu posvetila svojoj unuci.

View this post on Instagram

nonna got a tattoo at 93…. that’s sick

A post shared by yourarisource (@yourarisource) on

Video koji je objavila Arijana raznježio je mnoge njene pratitelje a baka nije bila previše uzbuđena. Čak šta više dodala je da se osjeća sasvim normalno i da njena unuka ne zna šta je prava bol.

Otkako je raskinula s bivšim dečkom Petom Davidsonom, pjevačica je dodala i uklonila nekoliko tetovaža koje je radila dok je još bila u vezi s njim. Na mjestu gdje je nekada pisalo njegovo ime, Grande je istetovirala crno srce.

View this post on Instagram

☀️🌙 for the woman of the year

A post shared by mira mariah (@girlknewyork) on

View this post on Instagram

🌑

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti