Chrissy Teigen: Na prvom sastanku suprug me nije oduševio

Piše: Redakcija

Poznata manekenka Chrissy Teigen nedavno se pojavila na naslovnoj stranij modnog magazina “Elle” za koji je dala opširan intervju i otkrila nekoliko zanimljivih detalja iz svog privatnog života. Ona je za poznati magazin priznala kako na prvom sastanku sa sadašnjim suprugom, poznatim pjevačem Johnom Legendom nije bila oduševljena njegovom pojavom iako je očekivala mnogo više.

-Nisam rekla sebi “Vau on je tako seksi”, ali John je napravio prvi korak. Proveli smo 12 sati zajedno na prvom sastanku, to se računa kao 12 sastanaka, zar ne- izjavila je Teigen.

Manekenka i pjevač u braku su pet godina, nakon dvije godine braka dobili su kćerku Lunu, a u maju ove godine na svijet je stigao i sin kome su dali ime Miles. Chrissy je poznata kao osoba koja se nema “dlake na jeziku”, a svojim izjavama često je znala šokirati medije. Iako za sebe kaže da uživa u braku i majčinstvu, te svog supruga vidi kao stub porodice, ističe kako nije mogla ni sanjati da će se nakon učešća u snimanju njegovog spota za pjesmu “Stereo” upustiti u vezu sa poznatim pjevačem koji joj je na prvi pogled izgledao jako dosadno.

Pročitajte još