On je najpoželjniji Djed Mraz za kojim lude djevojke u Britaniji

Piše: Redakcija

Paul Orchard, 58-godišnjak iz Liverpoola nedavno je postao Djed Mraz. No, za razliku od tradcionalno izgleda Djeda Mraza koji ima veliki stomak, sijedu kosu i dugu bradu, ovaj Britanac privukao je veliku pažnju javnosti svojim izuzetnim izgledom. Iako se nalazi na kraju šeste decenije, Paul izgleda kao mladić, a na fotografijama koje često objavljuje na društvenim mrežama, može se vidjeti kako pozira u različitim odjevnim kombinacijama. Ipak, pripadnice ljepšeg spola na “ostrvu” oduševljene su izgledom popularnog “dedice” koji često voli u javnosti pokazivati svoju izvajanu figuru.

https://www.instagram.com/p/Bh_q-QqhLJ2/

-Biti Djed Mraz je jedan od najzabavnijih dijelova mog posla i oduševljen sam kako su fotografije ispale. To zapravo pokazuje da ukoliko starite znači da ne morate prestati da se zabavljate- izjavio je Orchard.

Za mnoge žene, Paul je i više nego privlačan jer ima kraću bradu, tetovirane bicepse i odjeven je samo u crvene pantalone. Nakon brojnih fotografija koje su privukle veliku pažnju javnosti, za Paula su zainteresovani brojni modni brendovi koji su mu ponudili poslovnu saradnju.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti