David Beckham objavio fotografiju povodom prvog rođendana sestričine

Piše: Redakcija

Proslavljeni engleski fudbaler David Beckham raznježio je brojne fanove nakon što je na svom Instagramu objavio fotografiju na kojoj u naručju drži sestričinu Peggy koja je nedavno proslavila svoj prvi rođendan. Beckham je u duhu novogodišnjih praznika na glavi imao crvenu kapu, dok je u naručju držao svoju miljenicu.

-Sretan prvi rođendan ovoj prekrasnoj djevojčici. Ne mogu vjerovati da Peggy već ima godinu dana. Nadan se da je imala predivan dan i da joj Jo nije dala previše torte jer je još uvijek mala. Žao mi je što nismo zajedno- napisao je Beckham ispod fotografije objavljene na njegovom Instagram profilu.

Davidova sestra Joanne postala je majka u decembru prošle godine, a samo četiri mjeseca nakon porođaja, raskinula je vezu sa bivšom reality zvijezdom Krisom Donnellyjem koji je otac malene Peggy. Iako više nisu zajedno, Kris je baš kao i David, posljednjih dana često u javnosti izjavljivao kako je ushićem povodom prvog rođendana njegove kćerke.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti