Evo savjeta kako da dosegnete najveću sreću u životu

Piše: Redakcija

Svako ima svoju definiciju šta je to za njega sreća,a i svakome je izvor sreće drugačiji. Za svakoga su drugačije stvari koje ga usrećuju i obično se redaju po važnosti, a i ta važnost za svakoga je drugačija. Ono što vas čini sretnima ne znači da će učiniti vašeg prijatelja sretnim. Ono što je bitno da znate da biste bili sretni jeste da prvenstveno slijedite svoje srce.

Slijedite svoje srce

Prvo pravilo života jeste da vam je srce sretno, zato ga učinite sretnim. Koliko god da vam je racionalan vaš um, uvijek je u interakciji s osjećajima.

Dopustite da vas vode osjećaji

U današnjem svijetu sve je automatizovano i prepuno informacija ali i dezinformacija, ne znamo baš čemu možemo vjerovati. Zbog toga se prepustite osjećajima, jer čak i kada pogriješite bit ćete sretni jer ste dopustili osjećajima da vas vode.

Sreća je jednaka iskrenosti, ljubavi i istini

Ako želite biti sretni budite iskreni, prvenstveno sami sa sobom. Živite onako kako ste oduvijek potajno zamišljali. Potičite ljubav, iskrenost i istinu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti