Kirk Douglas proslavio 102. rođendan: Zahvalan sam na svemu što mi je život pružio

Piše: Redakcija

Listu na kojoj se nalazilo 50 legendi iz zlatnog doba Hollywooda objavio je Američki filmski institut ne tako davne 1999., a danas ih je živo samo troje i to: Sophia Loren (84), Sidney Poitier (91) i Kirk Douglas, koji je napunio 102 godine.

– Imat ćemo zabavu za porodicu i najbliže prijatelje. Doći će svi moji momci i puno unuka. I dobri prijatelji poput Jeffreyja Katzberga, Stevena Spielberga i Rona Mayera – izjavio je Douglas agenciji dpa.

Rezultat slika za kirk douglas

Kirk je također izjavio da mu nedostaju kolege koje su se također našle na ovoj listi, a danas na žalost nisu međi živima. Imao je i jednu želju, onako posebnu, za svoj 102. rođendan. Poželio je da svijet postane bolje mjesto za život.

– Toliko je puno netrpeljivosti. Želim da ljudi jedni prema drugima budu ljubazniji i pokazuju više poštovanja kazala je legenda Hollywooda, te dodao da je ispunio gotovo sve svoje želje.

– Imao sam predivan život i imam fantastičnu porodicu. Zahvalan sam na svemu što mi je život pružio- zaključio je.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti