Procurio video: Adriana Lima na posljednjoj reviji Victoria’s Secret bacala se po podu

Piše: Redakcija

Brazilska manekenka Adriana Lima prošli mjesec oprostila se od Victoria’s Secreta te prošetala posljednji put po modnoj pisti u New Yorku. Ovo je bila Adrianina 12. revija po redu, a zbog rođenja kćerke propustila je samo jednu.

Manekenka je posljednju šetku doživjela emotivno, a nije mogla sakriti ni suze. Na Instagram profilu objavila je emotivni video s revije u kojem se grli s drugim manekenkama, izlazi na pistu posljednji put te neutješno plače nakon oproštajne revije.

Adriana je u manekenstvu od 1999., a prvu reviju za Victoria’s Secret nosila je 2000. Svoju posljednju, oproštajnu modnu reviju obilježila je srebrno-bijelom kombinacijom, a šetajući pistom njeni su osjećaji u potpunosti prevladali.

https://www.instagram.com/p/Bq6RJXOgLNJ/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti