Julia Roberts otkrila: Božić je u mojoj porodici tradicija, ali jednu stvar nikada nisam priznala djeci

Piše: Redakcija

Praznici su sve bliže, a glumica Julia Roberts je priznala kako u njenoj porodici postoje brojne tradicije kojih se pridržavaju.

Osim što svi zajedno, ona, muž Danny Moder, ali i njihovo troje djecem 14-godišnji Hazel i Finn te 11-godišnji Henry igraju igricu pod nazivom „Mad Libis“ u kojoj jedni drugima završavaju rečenice. Najdraža božična pjesma im je „Little Drummer Boy“. Julia je otkrila da uživa kupovati poklone, ali i da svakog Božića s porodicom gleda filmove.

Glumica je kazala u intervjuu za magazin People da praznici nisu praznici ako se ne napravi i dobro jelo, za koje se treba unaprijed pripremiti. Ona za božićni doručak svojoj porodici ponudi keksiće ili mesne okruglice, a za ručak i večeru ona kuha.

Međutim, popularna glumica je priznala i da ima svoje malo zadovoljstvo, a za koje njena djeca ne znaju.

– Prije nego što probudim djecu i kažem im da za doručak ne mogu imati keksiće, ja ih pojedem – otkrila je glumica.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti