Saran ispunjava sve Eminine želje

Piše: Redakcija

Pjevačica Emina Jahović proslavit će u januaru 37. rođendan. Kako saznaje “Scena”, veliku rođendansku zabavu upriličit će u Beogradu, a njen izabranik, biznismen Sadettin Saran, to će finansirati. On je već zakupio čitav restoran u samom srcu Beograda da bi svi njeni prijatelji i saradnici bili pozvani.

– Emina je dugo razmišljala gdje bi početkom januara organizovala rođendansku zabavu. Do sada je stalno pravila u Istanbulu zbog brojnih porodičnih prijatelja koje su ona i Mustafa imali iako je većina njenog društva u Srbiji. Ovog puta željela je da promijeni sve, jer je ova godina bila presudna u njenom životu, te je tako donijela odluku da ipak u Beogradu napravi slavlje. Njenu odluku podržao je partner koji je preuzeo na sebe sve oko organizacije slavlja, koje se ponudio sam da finansira – kaže izvor blizak pjevačici za Blic Scenu, i dodaje:

– Kako je riječ o ekskluzivnom restoranu u kojem su cijene daleko iznad prosijeka Beograda, Sarana ovaj luksuz može koštati do deset hiljada eura. Prema spisku zvanica, slavlju bi trebalo da prisustvuje oko sedamdeset zvanica. To su brojni Eminini prijatelji iz javnog života s kojima Emina već godinama sarađuje, ali i nekolicina Sadetinovih prijatelja s kojima je upoznao Eminu.

Kako Saran svakako priprema poklon iznenađenja, on se i kao džentlmen ponudio da sve organizuje sam jer ona oko Nove godine ima nastupe i neće stići da se pobrine za svaki detalj.

https://www.instagram.com/p/Bq25V7gAEMk/

– Dogovor je da se Emina ništa ne opterećuje oko slavlja, već da se samo pojavi. Sadettin u svojim kompanijama koje ima u Turskoj ima zaposlene koji brinu o takvim stvarima. Uz njegove instrukcije oni će ispuniti svaku želju kako gazde, tako i njegove djevojke. Emina je prihvatila ovu ponudu, koja ju je iznenadila, ali to nije sve. U ponoć će za svoju dragu od Sadettina stići poklon, a o čemu se radi, čuva se u strogoj tajnost – dodaje izvor pomenutog lista, koji tvrdi da je veza pjevačice i biznismena sve jača i su upoznali porodice.

– Tačno je što se piše u turskim medijima da Sadetin gradi kuću u jednom selu na obali mora i svi su uvjereni da će tamo živjeti s Eminom. On je nju upoznao sa svojom porodicom, koja podržava sve njegove izbore dok je Emina Sarana predstavila svojim sinovima.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti