Pogledajte kako Lindsay Lohan izgleda u ulozi princeze

Piše: Redakcija

Poznata glumica Lindsay Lohan odlučila je pokrenuti vlastiti biznis, a nakon otvaranja noćnog kluba izjavila je kako se konačno pronašla u nečemu što voli i u čemu u potpunosti uživa. No, da li ste je ikada mogli zamisliti u ulozi princeze? Ovoga puta, Lindsay je to uspjelo, ali u malo drugačijem svjetlu. Naime, glumica se pojavila na naslovnoj strani digitalnog izdanja magazina “Paper”, odjevena kao Disney princeza.

https://www.instagram.com/p/Bq9JO0tBJva/?utm_source=ig_embed

Glumica je u intervjuu otkrila da joj nije jasno zbog čega mediji i dalje o njoj pišu negativno, iako se odavno povukla iz javnog života.

https://www.instagram.com/p/BnKpbpQhjIM/

-Uradim 99 pozitivnih stvari i jednu nespretnu i svi se na nju fokusiraju. Trudim se da budem što je moguće bolja, o čemu se nikada ne piše. I ja sam ljudsko biće. Pravim greške, a čini se da se samo o njima pišerekla je Lindsay.

https://www.instagram.com/p/BqsKBIFBjyZ/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti