Prekinuli su prije 21 godinu: Gwyneth Paltrow se često sjeti Brada Pitta

Piše: Redakcija

Sigurno je da je veza Gwynethi Paltrow i Brad Pitta jedna od najzanimljivijih veza 90-tih godina. Paltrow je u Bradovom životu bila prije Jennifer Aniston te Angeline Jolie.

Njihova ljubav bila je poprilično jaka, pa su svi vjerovali kako će je i krunisati brakom, međutim to se nije dogodilo. Nakon 21 godinu šutnje Gwyneth Paltrow ponovno se prisjetila veze s Bradom Pittom. Kako je priznala, kada je uhvati nostalgija, s prijateljicom Cameron Diaz prisjeti se starih vremena i onda osjeti zahvalnost što je odrastala u nekim drugim vremenima.

Image result for Gwyneth Paltrow i Brad Pitt 1070x700

– Cameron i ja često pričamo o tome. Znamo reći: „Hvala Bogu da početkom 90-ih nije bilo toliko paparazza, hvala Bogu.“ Plačemo od sreće što nas niko nije pratio u stopu i snimao dok smo radile svašta. Sjećam se kada smo Brad Pitt i ja prekinuli, to je završilo na naslovnici New York Posta, ali nakon prekida nije nije kampirao ispred moje kuće. To danas ne bi bilo moguće – rekla je u intervjuu za WSJ.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti