Jenna Dewan ponovo ljubi

Piše: Redakcija

Glumica i plesačica Jenna Dewan u aprilu ove godine potvrdila je razvod od glumca Channinga Tatuma, nakon 10 godina braka.

Par je vijesti o razvodu potvrdio zajedničkom izjavom na Instagramu te šokirao obožavatelje jer su važili za jedan od najslađih i najstabilnijih holivudskih parova. Imaju i kćerku Everly, ali tvrde kako su se rastali u prijateljskim odnosima upravo zbog nje.

https://www.instagram.com/p/Bq7kVKpFhqJ/

Samo nekoliko mjeseci nakon razvoda zanosna glumica sreću je pronašla u zagrljaju glumca Stevea Kazeea s kojim se ne skriva, a ubrzo se saznalo kako je i Channing krenuo dalje. Njegova je nova djevojka je poznata britanska pjevačica Jessie J, od koje se ne odvaja posljednjih dana, a jedno drugo često bodre u poslovnim projektima.

https://www.instagram.com/p/BqsPiYqgAYg/

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti