Preminula manekenka Jael Strauss, dva mjeseca nakon što su joj uspostavili pogrešnu dijagnozu

Piše: Redakcija

Preminula je manekenka Jael Strauss, nakon samo dva mjeseca što su joj doktori uspostavili pogrešnu dijagnozu, i nakon što joj je dijagnosticiran četvrti stadij raka dojke, prenose strani mediji. Manekenka je počela s kemoterapijom odmah nakon uspostavljanja dijagnoze, ali je odustala od tretmana krajem oktobra. Već u novembru je hospitalizovana.

Manekenka Jael proslavila se u osmoj sezoni showa „America’s Next Top Model“, a kako je to i ona često izjavljivama nakon emisije život joj se okrenuo naglavačke. Postala je ovisna o metamfetaminu. Izvor koji je jako blizak manekenki izjavio je da je posljednjih nekoliko dana prije smrti bila bez svijesti.

– Sretni smo što smo joj mogli pokazati koliko je volimo prije nego što je umrla. Donosila je toliko svjetlosti ljudima – izjavila je njena porodica nakon što je preminula.

View this post on Instagram

I’m ready… you ready?

A post shared by Jael Strauss (@eureka.secrets) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti