Jennifer Aniston progovorila o teškom odnosu s majkom

Piše: Redakcija

Popularna glumica Jennifer Aniston otvoreno je govorila o svojoj pokojnoj majci Nensi Douu u novom intervjuu. Disfunkcionalan odnos i slaganje s majkom pomalo se poklapa s radnjom u njenom novom filmu  „Dumplin“.

Na pitanje, da li je odnos iz filma sličan onom u stvarnom životu, 49-godišnja glumica je za „The Sunday Telegraph“ rekla: „Gdje da počnem“?

– Jedan od razloga zbog kojih sam stvarno voljela pogled majke i kćerke u filmu je bio zato što je to veoma slično načinu na koji smo se moja majka i ja slagale. Ona je bila model i ona je bila sva u tome kako ona izgleda – rekla je Jennifer.

Nancy Aniston, Mother Of Jennifer Aniston.

Dodala je da nije izrasla u modela kako se njena majka nadala.

– To je nešto o čemu je ona sanjala. Htjela da je budem viđena, a ja sam željela da budem voljela s njene strane, a ona je uvijek bila previše zauzeta drugim stvarima – izjavila je Aniston.

Glumica je takođe rekla da je poruka filma važna jer podstiče publiku da prihvati svoje nesavršenosti.

– Ovaj film je toliko poseban jer se radi o uklanjanju tih predodređenih pojmova ljepote, pokušavajući postati samostalni i ne bez osjećaja se da moramo živjeti do nekog nerealnog ideala koji nas društvo hrani – rekla je ona.

https://www.instagram.com/p/Bq8YimFAt9P/

Aniston je u intervjuu rekla i koja je njena ideja o ljepoti.

– Ono što me čini da se osjećam lijepo i ono što me čini lijepom su ljudi oko mene, život koji imam – otkrila je.

https://www.instagram.com/p/Bq4vU8HAWY3/

Pročitajte još