Ljubav i dalje traje: U vezi su osam godina, a privatni život skrivaju od javnosti

Piše: Redakcija

Poznata manekenka Rosie Huntington Whiteley smatra se jednom od najljepših svjetskih lica, a šta tek treba reći za njenog supruga, Glumca Jasona Stathama za kojim i danas uzdišu dame širom svijeta. Iako je Statham od svoje supruge stariji 20 godina, to nikada nije uticalo na njihovu savršenu vezu.

View this post on Instagram

ride or die for life ❤️

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Tokom snimanja filma “The Transformers” 2011. godine, rodila se ljubav među budućim parom, iako su mnogi smatrali da se atraktivni glumac još dugo neće “skrasiti”. Kako su od javnosti krili svoju vezu, za njihovu vjeridbu saznalo se tek nakon pet godina kada je manekenka pokazala prsten na crvenom tepihu.

View this post on Instagram

working mum ❤️

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

O braku još ne razmišljaju, navodeći kako je njihova veza stabilnija od bilo kakvog braka, ali dodaju kako će o vjenčanju odlučiti kada za to bude vrijeme. Prošle godine, par je dobio sina koga su nazvali Jack Oscar, a kako bi sačuvali svoju privatnost, veoma rijetko u javnosti objavljuju porodične fotografije. Jedan od najaktivnijih akcionih glumaca na svijetu još jednom je dokazao da kada je prava ljubav u pitanju, godine nisu bitne.

View this post on Instagram

🌟

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Pročitajte još