Kreće li Danijela Martinović stopama Tajči?

Piše: Redakcija

Poznata pjevačica Danijela Martinović, nedavno je otkrila svoje nepoznato lice i prvi put u karijeri stala pred publiku kao govornik, pišu hrvatski mediji. Naime, Danijela je pokazala svoju nepoznatu stranu te je na jednoj konferenciji u Zagrebu svjedočila o patnjama kroz koju je prolazila. Život je nastavila sa novom misijom.

Pjevačica je imala i predavanje u jednom samostanu, pa se čini da su joj muzika i karijera u drugom planu.

View this post on Instagram

U petak sam u crkvi sv.Frane u Zadru održala legitimno svoje prvo predavanje Putevima jedne molitve. Ne mogu pretočiti u riječi jer ne postoje prave da dočaraju atmosferu. Pokušat ću s – neopisiva čarolija! 💫 Hvala Tanji i Igoru Blaslovu na pozivu i povjerenju. Hvala što ste me pustili da govorim. Hvala svim divnim ljudima koji su bili i svojom toplinom učinili tu večer neprolaznom. Uvijek ćete ostati prvi! To se nikada ne zaboravlja! 💓 Hvala mojoj @ana1babic koja me tako prirodno i spretno vodila kroz govor. Također, veliko hvala časnim sestrama Emili, Boženi i Kseniji, provincijalu fra. Andriji, gvardijanu fra. Anselmu, fra. Vladi, fra. Šandru te fra. Stanku.🙏 Hvala mom 💜 koje mi jasno i razgovijetno šalje koordinate i smjernice. Nemam više izbora…mogu ga samo slijediti!

A post shared by Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial) on

– U petak sam u crkvi sv. Frane u Zadru održala legitimno svoje prvo predavanje. Putevima jedne molitve. Ne mogu pretočiti u riječi jer ne postoje prave da dočaraju atmosferu. Pokušat ću s – neopisiva čarolija – napisala je pjevačica na društvenim mrežama.

View this post on Instagram

Pravi partner zna čekati. 😉 @novarentacar

A post shared by Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti