Maria Sharapova i Grigor Dimitrov uživaju u Meksiku

Piše: Redakcija

Nije osvojila Wimbledon, ali to nije bio razlog da tuguje dugo. Maria Sharapova ovih dana uživa sa momkom Grigorom Dimitrovim u Meksiku. Njih dvoje se zabavljuju nešto više od godinu, i žive zajedno na Manhattan Beachu, na jugu Los Angelesa.

– To je najbolja stvar koja ti se može dogoditi, biti s nekim ko je u vrhunskom tenisu kao i ti, ali nije uvijek lako, Putovanja, mediji, teretane, vježbe, jedva da viđamo jedno drugo. S druge strane, mi uistinu razumijemo jedno drugo. Znamo šta  je žrtvovanje – kazao je jedne prilike Grigori.

Ovaj rođeni Bugarin je najmađi teniser među dvadesetoricom najboljih, Ima samo 23 godine i na teniskom terenu on je, kako piše “W” magazin pravi Adonis. Maria je čini se izabrala pravog muškarca!

[nggallery id=492]

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti