Prošlo je osam godina od tragične smrti pjevačice koja je potresla Region

Piše: Redakcija

Pjevačica Ksenija Pajčin ostala je upamćena kao jedna od najvećih mladih nada muzičke scene u Regionu. Prošlo je više od osam godina kako je na tragičan način okončana jedna ljubav, a dva mlada života prerano su napustila ovaj svijet. Ksenija je rođena na današnji dan, 1977. godine u Beogradu, a već kao mala, pokazala je zavidan muzički talenat. Još kao mala počela se baviti plesom koji joj je ubzo donio veliku popularnost. Pobjeđivala je na raznim takmičenjima širom Regiona, a ubrzo je počela da se pojavljuje na malim ekranima.

Nakon nekoliko godina, nastavila se baviti plesom, plešući u poznatim klubovima i diskotekama, a ubrzo se pojavila i na estradi. Nakon što je postala član grupe “Dak” stekla je veliku popularnost. Kada je upoznala atraktivnog manekena Filipa Kapisodu, nije ni slutila da će njihova ljubav doživjeti fatalan kraj. Filip je bio brat poznatog crnogorskog rukometaša Petra Kapisode, a njih dvoje upoznali su se 2008. godine u Crnoj Gori. Ubrzo se među njima rodila ljubav, nakon čega su postali jedan od najljepših parova na tadašnjoj javnoj sceni.

–Nikada me niko nije volio ovoliko kao Filip. Ne moramo ni da govorimo, dovoljno je samo da se pogledamo. Poznaje me bolje nego što ja sebe znam– svojevremeno je govorila Ksenija.

Iako su se jako voljeli, i Ksenija i Filip bili su jako ljubomorni. Kseniji se nije dopalo kada je Filip prihvatio poziv za učešće u reality programu “Veliki Brat”, nakon čega je par raskinuo vezu. Nakon mjesec dana, Filip je napustio kuću “Velikog Brata” i odmah otišao kod Ksenije kako bi zatražio oprost. Iako se činilo da je Ksenija jako ljuta na Filipa, par je poslje nekoliko dana potvrdio kako su ponovo zajedno.

A onda, jedne kobne večeri došlo je do velike tragedije. Nakon velike i žustre svađe, Filip je u naletu bijesa prislonio pištolj na čelo pjevačice i povukao obarač. Ishod je bio fatalan. Ubrzo, vidjevši šta je učinio, Filip je pucao sebi kroz usta. Njihova beživotna tijela 16.3.2010. godine u pronašla je Ksenijina majka Ljubica. Cjelokupna javnost bila je šokirana kada se tragična vijest pronijela medijima. Prošlo je dugih osam godina, a prelijepa pjevačica danas bi proslavila svoj 41. rođendan.

Pročitajte još