Lady Gaga: Na posljednjem crvenom tepihu nije bila glavna zvijezda

Piše: Redakcija

Na dodjeli American Cinematheque Awarda Lady Gaga nije bila jedina zvijezda, pjevačicu je zasjenila njena haljina. Lady Gaga je bez sumnje ukrala show i to ne samo svojim emocijama koje je pokazala na crvenom tepihu nego i svojim zanimljivim outfitom.

https://www.instagram.com/p/Bq7kLx9AON5/

Predivna haljina od ružičastog materijala nalik čipki naglasila je njene obline, a da pri tome ne izgleda pretjerano. Predivnu haljinu potpisuje Azzedine Alaïa. Svjetlucavi materijal boje šampanjca odlično se uklopio u njene tetovaže kao i retro make-up. Stajling su dodatno učinile glamuroznim debelo nanesen tuš i crveni karmin a kosu je složila u vrlo zanimljivu pletenicu. Na ovaj način ostavilo se prostora za pjevačicin buntovni stil kojeg ona redovno pokazuje i odabirom modnih kreacija.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti