Bradley Cooper u prvim redovima Versaceove revije u New Yorku

Piše: Redakcija

Glumac Bradley Cooper i manekenka Irina Shayk u vezi su tri godine te imaju kćerku Leu. Iako se par često može vidjeti u romantičnim i porodičnim šetnjama, rijetko se pojavljuju zajedno kad su poslovni projekti u pitanju. Ipak, Cooper je napravio izuzetak. Prošli vikend pojavio se u prvim redovima Versaceove revije u New Yorku, gdje je modnom pistom prošetala njegova zanosna ljepotica.

Slavni glumac smjestio se u prvi red odmah do drugih brojnih zvijezda koje  također, nisu propustile ovaj modni spektakl. Reviju su između ostalog pratili Kim Kardashian i Kanye West, Blake Lively, Lupita Nyong’o, Hailey Baldwin i mnogi drugi.

Ruska manekenka i holivudski glumac u posljednje su vrijeme često tema svjetskih tabloida koji nagađaju da je njihova veza na klimavim nogama. Istovremeno par učestalim zajedničkim pojavljivanjem te glasine pokušava demantirati. Nedavno su zajedno preselili u luksuzni stan u New Yorku.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti