Megan Fox: Žena koja nikada neće dosaditi muškarcima

Piše: Redakcija

Megan Fox, sada majka trojice sinova posvetila se svom porodičnom životu pa se rijetko može vidjeti na službenim događajima. U braku he s 44-godišnjim glumcem Brianom Austinom Greenom koji je poznat po ulozi u nekad popularnoj seriji “Beverly Hills 90210”.

Megan se u posljednje vrijeme sve češće može vidjeti u javnosti u besprijekornom izdanju. Glumica voli jednostavan i ležeran stil, ali se nikada nije našla na listama najbolje odjevenih stanovnica Hollywooda. Ona ne privlači pažnju samo svojim izgledom nego i prelijepim licem. Iako znamo da na njoj nije sve majka priroda, ali se mora priznati da izgleda besprijekorno.

Nedavno je pokrenula buru reakcija na društvenoj mreži Instagram, a fanovi su joj poručili da malo smanji doživljaje s botoksom jer sve više liči na porculansku lutku, ali Megan se previše ne obazire na komentare. Njen odgovor na ovakve komentare bio je da uskoči u kombinezon sa šljokicama i dubokim dekolteom, a dodatni efekt postigla je crvenim ružom.

View this post on Instagram

Beanie season

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti