Carole Middleton: Svi kraljevski događaji su i naši porodični

Piše: Redakcija

Kada se Kate Middleton udala za princa Williama postala je je vojvotkinja od Cambridgea, ali za mamu Carole ona je jednostavno njena kćerka.

Carole Middleton, rijetko govori za medije, ali u velikom intervjuu za britanski Telegraf govorila je o kraljevskim događajima. Ove godine, Carole i njen muž Michael Middleton prisustvovali vjenčanju princa Harryja i Meghan Markle, kao i krštenju unuka princa Louisa, koje je Carole jednostavno nazvala „porodičnim događajima“.

– Nije normalno možda ići na Louisovo krštenje ili Harryjevo vječanje, ali na kraju, to su sve porodični događaji – rekla je Carole.

Također, Carole je govorila o još jednom slavnom kraljevskom događaju, vjenčanju Williama i Kate, održano 2011.godine i tome kako je Kate tražila savjet od nje.

– Razgovarale smo u muzici, mnogo sam učestvovala u pripremama za kćerkino vjenčanje – rekla je, dodala je da je najvažnija stvar, kao roditelja ono što tvoja kćerka želi.

– Možete imati sve ideje na svijetu, ali mora biti po njihovom – izjavila je Carole.

https://www.instagram.com/p/BqABkO4hMGD/

Otkrila je i svoje ponašanje prije vjenčanja.

– Kao i svaka majka, željela sam da bude najbolje, da djeca budu ponosna i da uživaju u danu. Iskreno mislim da nisam bila više pod stresom nego bila koja druga majka koja udaje kćerku – kazala je Carole.

Ovo je bila zaista uzbudljiva godina za Carole i njenu porodicu, jer je dobila i dva unuka. Princ Louis rođen je 23. aprila, dok je Pippa prvo dijete na svijet, sina Arthura, donijela na svijet 15. oktobra.

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti