Sergej Ćetković: Na moje koncerte dolaze dame, ali je sve više i muškaraca

Piše: Redakcija

Poznati crnogorski pjevač Sergej Ćetković svojim glasom i stasom privlači veliku pažnju uglavnom ženske publike. Romantičar u duši kako ga često nazivaju na koncertima daje sve od sebe ne štedeći trunku svog raskošnog talenta. No ono po čemu je već postao poznat, jeste njegova publika koju uglavnom čine dame. Kaže da ga slušaju i muškarci ali se na njegovim koncertima rijetko pojavljuju, ili su uglavnom u pratnji svojih ljepših polovina.

-Uglavnom su to dame od 7 do 77 godina. Od prvog koncerta kojeg sam održao 2005. i 2006. u beogradskom Sava centru zezali smo se i brojali koliko muškaraca ima u publici. Omjer je bio 10 muških na 3000 žena. Taj se broj, naravno, s vremenom povećavao i sada se mogu pohvaliti da na moje koncerte dolaze i muškarci. Napokon su shvatili da ima tu mnogo lijepih žena- rekao je Ćetković.

Iza njega je 20 godina karijere, šest studijskih albuma, a ovaj posljednji “Moj svijet” bio je jedan od najprodavanijih u 2015. godini. Iako je na sceni skoro dvije decenije, Sergej kaže kako pred svaki koncert osjeća veliku tremu, no ona nestaje čim izađe na binu i ostvari kontakt sa publikom.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti