Razmažena zvijezda: Kylie Jenner na putovanjima iznajmljuje posebnu sobu za šminku

Piše: Redakcija

Nije tajna da poznate zvijezda, kada su putovanja i hoteli u pitanju, često imaju prilično neobične zahtjeve, a izuzetak nije ni najmlađa članica Kardashian Jenner porodice, Kylie. Naime, ona se trenutno sa svojim partnerom Travisom Scottom, s kojim ima kćerku Stormi,  nalazi na njegovoj turneji, a fanovima je putem YouTube kanala priznala da ima prilično neobičan zahtjev kada je rezervacija soba u pitanju. 

– Travis i ja imamo svoju sobu, a uz to je za mene uvijek spremna i dodatna soba za svu moju odjeću i šminku, ali i za Stormi kako bi imali dovoljno mjesta za igru, budući da ona uvijek putuje s nama – rekla je Kylie u videu.

Iako zbog ovog, ali i sličnih prohtjeva koji su poznati javnosti Kylie o sebi stvara sliku kao o razmaženoj zvijezdi, ona je u nedavno objavljenom dokumentarcu otkrila da to baš i nije tako. 

– Pola vas misli da sam čudna, a druga polovina da sam smiješna. No, ja sam zlostavljana od djetinjstva. Zlostavljana od strane cijelog svijeta, kako mi se ponekad čini – rekla je ona. 

Podsjećamo, Kyllie je najmlađa, ali i najbogatija članica poznate reality porodice. 

View this post on Instagram

thankful.

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Pročitajte još