Michael J. Fox iskreno o bolesti: Utjehu sam, nažalost, pronašao u alkoholu

Piše: Redakcija

Poznatom glumcu Michaelu J. Foxu je prije 28 godina dijagnosticirana Parkinsonova bolest, a sada je za Closer Weekly govorio o tome kako se osjećao kada je saznao da je bolestan. 

– Rekao sam doktorima: “Znate li vi ko sam ja? Mora da ste se zbunili”. Mislio sam da je nemoguće da se to dogodi meni, te sam “pobjegao” od svoje dijagnoze. A utjehu sam, nažalost, pronašao u alkoholu – priznao je on. 

Sve to je dovelo do toga da je Michael godinama bori s ovisnošću od alkohola, a toga je postao svjesan tek kada ga je tada trogodišnji sin pronašao pijanog kako leži u dnevnom boravku.

– Pio sam kako bih zaboravio bolest i otjerao je što dalje, ali sam doveo do napetosti u vlastitom braku – rekao je Fox koji je već 30 godina u braku s glumicom Tracy Pollan. 

Upravo mu je ona, ali i drugi članovi porodice pomogla da napokon potraži pomoć, te da se suočim sa svojim zdravstvenim stanjem. Kako bi pomogao sebi, ali i drugima, on je do sada donirao 650 miliona dolara u istraživanja o Parkinsonovoj bolesti. 

View this post on Instagram

Grateful

A post shared by Michael J Fox (@realmikejfox) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti