Rita Ora ima novu ljubav: Pjevačica zavela Spidermana

Piše: Redakcija

Iako je prije nekoliko dana u javnosti odjeknula informacija da je popularna pjevačica Rita Ora u vezi sa mladim manekenom Eyalom Bookerom, pojavile su se nove informacije da je atraktivna pjevačica već duže vremena u tajnoj vezi sa poznatim glumcem. Rita, koja je prije nekoliko dana održala koncert u Londonu, viđena je kako se na after partyju nakon koncerta grli sa mladim manekenom, sa kojim ju je upoznala njena prijateljica. Britanski mediji odmah su objavili kako su Rita i Eyal nakon žurke zajedno napustili zabavu i otišli u nepoznatom pravcu.

Pjevačica je nedavno raskinula jednogodišnju vezu sa muzičarom Andrewom Wattom rekavši tokom gostovanja u jednoj emisiji da je njihovoj ljubavi došao kraj. Ipak, mnogi spekulišu kako je Eyal bio samo maska za njenu tajnu vezu koju već duže vremena održava sa poznatim glumcem Andrewom Garfieldom.

Andrew koji se posljednjih godina proslavio ulogom superjunaka u filmovima o “Spidermanu”, nedavno je raskinuo sa glumicom Emmaom Stone koju je upozna tokom snimanja istoimenog filma. Iako više nisu zajedno, Andrew ima samo riječi hvale za svoju bivšu sa kojom je nedavno bio na večeri.

Izvori bliski Garfieldu govore kako se par tajno viđe već nekoliko mjeseci, a upravo zbog svojih obaveza ne provode previše vremena zajedno. Ipak, isti izvori navode da se Rita tajno viđala sa Garfieldom dok je još bila u vezi sa Andrewom Wattom.

Pročitajte još