Bivši stilista Nicki Minaj optužio pjevačicu da mu duguje novac

Piše: Redakcija

Pjevačica Nicki Minaj stekla je veliku popularnost provokativnim izgledom i spotovima u kojima je uglavnom oskudno odjevena, a sada se upravo zbog garderobe našla pod optužbom svog bivšeg stiliste. Naime, Maher Jridi koji je svojevremeno bio odgovoran za njen izgled, optužio je popularnu pjevačicu da mu nikada nije vratila skupocjenu garderobu koju joj je posudio. Maher, koji je sa Nicki sarađivao tokom protekle godine, podnio je tužbu protiv pjevačice zahtjevajući od nje da mu izmiri štetu u visini 74.000 dolara, koliko smatra da košta garderoba koju joj je pozajmio.

Nakon što je saznala za tužbu koja se protiv nje vodi, pjevačica je naprosto pobjesnila, nakon čega je odlučila podnijeti kontratužbu navodeći kako posjeduje dokaze u vidu njihove prepiske u kojoj on navodno priznaje da mu ništa ne duguje.

Pjevačica je u tužbi navela da je Jridi zadržao 12.000 dolara za koje pjevačica tvrdi da mu je slučajno preplatila usluge. Pjevačica je sigurna da će na sudu uspjeti odbaciti sve optužbe koje je stilista iznio na njen račun, kao i da će naplatiti svaki cent koji mu je preplatila.

Pročitajte još