Potpuni obrt: Mel B varala supruga sa njihovom kućnom pomoćnicom

Piše: Redakcija

Jedna od članica čuvenog benda “Spice Girlas” Mel B, posljednjih nedjelja puni naslovne strane svjetskih tabloida. Nakon što je i službeno razvela od bivšeg supruga Stephena Belafontea, Mel uveliko promoviše svoju knjigu “Brutalno iskreno” u kojoj je detaljno opisala “brak iz pakla”. U knjizi je navela kako ju je bivši suprug primoravao na seksualne odnose sa dadiljom njihove kćerke. Nakon što su tokom brakorazvodne parnice bivši supružnici optuživali jedno drugo da posjeduju snimke seksualnih odnosa sa dadiljom njihove kćerke, sud je odlučio konačno proglasiti ih razvedenim.

No, iako sada više nisu u braku, Mel kao i Stephen ne prestaju dizati prašinu oko spornih videa. Nakon brojnih optužbi na račun bivšeg supruga, oglasio se i Stephen rekavši kako je Mel godinama imala odnose sa njihovom dadiljom koju je čak nagovorila da istetovira njeno ime na intimnom dijelu tijela.

-Ne znam za koga sam to bio oženjen, to je žena koja bi me prije ubila nego dozvolila da se sazna da je zavisnik. Mene krivi za kokain, krivi me za seksualni život i to mi je odvratno. Ne znam koja bi žena, da ima kćerku, objavila ovakvu knjigu i dozvolila da ona to jednog dana pročita- rekao je Belafonte.

On je britanskim medijima priznao kako je Mel napravila snimak na kojem se on nalazi sa drugom ženom, rekavši kako je i Mel bila time oduševljena. Njihova dadilja Lorraine, sa kojom su oboje imali seksualne odnose izjavila je kako je prije pet godina bila u vezi sa pjevačicom, kao da je povremeno bila i sa Belafonteom. Stephen je dodao kako je Mel nagovorila dadilju da istetovira “vlasništvo Mel B” na svojoj preponi.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti