Dougray Scott: Tri puta sam odbio ulogu Wolverinea, ali se ne kajem zbog toga

Piše: Redakcija

Proslavljeni glumac Dougray Scott izjavio je nedavno da je tri puta odbio ulogu u filmu “Wolverine” koji je snimljen u nekoliko nastavaka. Scott je medijima otkrio tajnu zbog čega je nekoliko puta odbijao ovu vrlo primamljivu ulogu koju je naknadno dobio holivudski glumac Hugh Jackman koji se odlično snašao u liku Logana, glavnog junaka ovog filmskog hita. Scott je bio primoran na ovu odluku nakon što je pred sam početak snimanja filma dobio ponudu koja se ne odbija. I dok je “Wolverine” trebao početi sa snimanjem, Scott je prihvatio ulogu u nastavku filma “Mission Impossible 2” gdje se sjajno snašao u ulozi negativca.

U međuvremenu, Jackman je uspio nanizati čak sedam nastavaka hit filma o vukodlaku Loganu, čime je sebe uvrstio na listu najboljih glumaca superheroja filmova snimljenih 2000-tih. Prije početka snimanja filma “X-Men” dvojica glumaca su se sreli, a tada se Jackman izvinio Scottu zbog toga što mu je “preoteo” ulogu.

-Prijatelju, žao mi je- izjavio je tom prilikom Jackman.

Jackman je bio prilično bojažljiv kada se susreo sa Scottom, nakon čega mu je kolega prišao i rekao kako nije ljut na njega, već se radi o čistoj slučajnosti.

https://www.youtube.com/watch?v=M1628l488dI

-Nema to veze s tobom. Ovo je sjajna uloga, rasturi je. Bićeš odličan- odgovorio mu je Scott, koji je rekao kako je tri puta odbio ulogu u ovom filmu. Kada ju je konačno prihvatio, stigla je ponuda za ulogu u filmu “Mission Impossible 2” koju je glumac objeručke prihvatio.

Jackman je tačno prije 18 godina prihvatio ovu ulogu, nakon čega se pojavio u nekoliko nastavaka u filmu koji je stekao veliku popularnost posljednjih godina.

https://www.youtube.com/watch?v=M1628l488dI

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti