Kate Middleton stilom sve više podsjeća na kraljicu Elizabethu II

Piše: Redakcija

Kate Middleton je dugo bila u centru pažnju zbog svoje kraljevske odjeće, a otkako je rodila treće dijete, pokazala je neke promjene u svom stilu.

Mnogi su očevikali da će dramatične promjene napraviti zbog toga što je sad naglasak i na Meghan Markle, vojvotkinja od Cambridgea sve više pažnje poklanja tradicionalnom stilu, a njena inspiracija je Elizabetha II.

Bethan Holt je komentirala njene promjene u odijevanju i cjelokupnoj odjeći, a naglašava da to odražava i njen status “Queen-in-waiting”, prenosi Daily Mail.

– To je najviše vidljivo u tome što je počela nositi jarke boje zbog kojih je drugi mogu lako uočiti u masi, a istovremeno reciklira odjevne komade, noseći ih iznova, uz neke nove detalje – navela je Holt.

View this post on Instagram

🌺🌷🌺

A post shared by Kate Middleton (@katemiddletonphotos) on

Kate je dodala mnogo boja, a kraljica je poznata po igranju s jarkim, upečatljivim tonovima. Iako i kraljica reciklira odjeću, Kate je od ranije poznata po tome i može se reći kako joj je to svojevrsni zaštitni znak.

Novi stil Kate Middleton dobar je i zbog toga što se sve više i više razlikuje od Meghan Markle pa će na taj način izbjeći, inače neizbježno usporeiđvanje s Vojvotkinjom od Sussexa.

 

 

Pročitajte još