Iako je porede s kraljicom: Evo na koga princeza Charlotte zapravo liči

Piše: Redakcija

Za britansku princezu Charlotte se slobodno može reći da je glavna zvijezda kraljevske porodice, a za to je svakako zaslužno njeno simpatično ponašanje tokom javnih pojavljivanja. Za razliku od svog starijeg brata Georgea, Charlotte uživa u pažnji koju joj javnost poklanja, te uvijek iskoristi priliku da maše prisutnima. Ono što je zanimljivo je da su način na koji maše  mnogi povezali sa stilom mahanja njene prabake, kraljice Elizabethe II. No, to nije jedino po čemu su ovu djevojčicu povezivali s prabakom. Tako se u medijima često može pročitati kako Charlotte neodoljivo fizički podsjeća na kraljicu, no, ako je suditi po fotografiji koju je podijelila bratičina pokojne princeze Diane, Lady Kitty Spencer, mala princeza je pokupila i Dianine gene. 

Naime, Kitty je podijelila svoju fotografiju iz perioda kada je imala godina koliko i Charlotte, na kojoj se jasno može vidjeti sličnost s malom princezom. Prosudite sami. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti