Ona je kraljica raskida: Ni nakon tri pokušaja nije se uspjela udati

Piše: Redakcija

Bogata nasljednica lanca hotela “Hilton”, Paris Hilton, koja je slavu stekla brojnim skandalima i učešćem u realitiy programima, nedavno je raskinula vjeridbu sa zaručnikom Chrisom Zylkaom. Iako je Paris posljednjih mjeseci u medijima govorila o tome kako je sretna pored Chrisa, njenoj šestomjesečnoj romansi došao je kraj. Sada već bivši par raskinuo je vjeridbu početkom novembra nakon čega se podigla bura zbog skupocjenog prstena kojim je Chris zaprosio Paris.

Paris Hilton on TODAY.

Paris je ovo treći propali pokušaj udaje, a izvori bliski Paris govore kako se nakon posljednjeg raskida, bogata nasljednica osjeća emotivno ispražnjeno. Paris se nakon novog raskida povjerila svojim prijateljima riječima kako je jako nesretna, te joj nije jasno kako su njeni mlađi brat i sestra sretni u braku, i zašto se njoj sve ovo dešava. Tokom 2000-tih Paris je bila na korak od braka, ali ni tada sreća nije bila na njenoj strani.

Paris je nakon brojnih veza bila na korak od braka kada je upoznala atraktivnog modela Jasona Shawa, no nakon vjeridbe, par je ubrzo raskinuo, a jedan od razloga bilo je Parisino navodno nevjerstvo. Tokom 2005. godine, Paris je započela vezu sa grčkim vlasnikom brodske kompanije Parisom Latsisom, a par se ubrzo i vjerio. Nije prošlo ni godinu dana, kada je u javnost dospjela informacija da je par raskinuo, nakon čega je Paris ubrzo pronašla novog dečka.

Iako su mnogi bili mišljenja da je Paris konačno odlučila staviti tačku na burnu prošlost i uploviti u bračne vode, to se ipak nije desilo. Nakon novog raskida vjeridbe, Paris i njen, sada već bivši dečko Chris Zylka sukobili su se oko prstena vrijednog 2 miliona dolara, kojim ju je Chris zaprosio. Navodno, Chris skupocjeni prsten još uvijek nije ni otplatio, a Paris nakon raskida nije pristala da mu ga vrati.

Mnogi smatraju da je glavni razlog njenog nestabilnog emotivnog stanja, to što se još uvijek nije pojavio muškarac dovoljno jakog karaktera koji bi mogao smiriti njenu nepredvidivu narav.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti