Will Smith: Nakon godina sukoba ponovo govorim sa sinom

Piše: Redakcija

Poznati američki glumac Will Smith nedavno je boravio u Abu Dhabiju gdje je imao posebnu ulogu tokom takmičenja Formulae 1, a družio se i sa članovima nekoliko timova koji se bore za nagradu “Grand Prix”. Tokom posjete ovoj arapskoj zemlji, Will je bio u društvu najstarijeg sina Treya sa kojim je prethodnih godina bio u lošim odnosima. Glumac i njegov sin fotografisali su se nakon trke sa nekoliko vozača Formulae 1, nakon čega su im se pridružili na zajedničkom ručku koji je organizovan nakon trke.

Smith je nakon napornog vikenda odlučio objaviti putem Instagrama kratak video u kojem je govorio o odnosu koji trenutno ima sa Treyom. On je u videu rekao kako su on i Trey vodili bitku posljednjih godina, obrazloživši to činjenicom da je Trey odbijao kontakt s njim jer se dugo vremena osjećao izdanim i napuštenim, nakon što se Smith razveo od njegove majke Sheree Zampino.

-Evo me u Abu Dhabiju na utrkama Formulae 1, zajedno sa sinom Treyom. Odlično se provodimo, a obično svoju djecu izvodim u provod zasebno tako da svakom od njih pružim malo vremena nasamo sa ocem- izjavio je poznati glumac.

Glumac je istakao kako je tokom posljednjih nekoliko mjeseci njegov odnos sa najstarijim sinom mnogo bolji, te da mu je bilo teško jer su u periodu koji je iza njih, imali jako zategnut i loš odnos.

-Vodili smo veliku borbu i bili smo u svađi nakon što sam se razveo od njegove majke. Trey se osjećao izdanim i odbačenim- rekao je glumac koji je dodao kako su njih dvojica sada najbolji prijatelji.

Smith koji iz drugog braka sa Jadaom Pinkett Smith ima dvoje djece, sina Jadena i kćerku Willow nedavno je pohvalio svoju prvu suprugu nazvavši je najboljom majkom na svijetu.

View this post on Instagram

Throwback Thanksgiving Thursday #Thankful

A post shared by Will Smith (@willsmith) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti