Kit Harington: Olga Vlasova laže da smo bili zajedno

Piše: Redakcija

Velika bura podigla se u javnosti nakon što se pojavila informacija da je zvijezda hit serije “Game of Thrones” već duže vremena u ljubavnoj vezi sa ruskom manekenkom. Naime, prelijepa Olga Vlasova izjavila je za britanske medije da se već duže vremena viđa sa glumcem Kitom Haringtonom. Ona je rekla kako su njih dvoje u tajnoj vezi posljednjih nekoliko mjeseci, a nedavno je objavila snimak na kojem se nalazi nepoznati muškarac koji leži na krevetu u hotelskoj sobi, a za koga tvrdi da se radi o haringtonu.

Mlada manekenka rekla je britanskim medijima kako se viđala sa Haringtonom prije nego je on oženio Rose Leslie koju je upoznao na snimanju serije “Game of Thrones”. Ona je dodala kako je nastavila da se viđa sa glumcem i nakon što se oženio, dodavši da su pomenuti snimci nastali u jednom hotelu u Luksemburgu koji je bio njihovo skriveno “ljubano gnijezdo”.

Nakon što su ove informacije dospjele u javnost, oglasio se PR tim poznatog glumca koji je demantovao pomenute tvrdnje.

–Ovakve tvrdnje su potpuno netačne. Kit nikada nije bio u Luksemburgu niti je ikada upoznao Olgu- navodi se u saopštenju njegove PR službe.

View this post on Instagram

True West London rehearsal pics by Marc Brenner

A post shared by Kit Harington (@kitharingtonig) on

Harington i Leslie vjenčali su se u junu ove godine na romantičnoj ceremoniji u Škotskoj, a svadbenom veselju prisustvovao je veliki broj prijatelja i filmskih kolega.

Pročitajte još