Brak Jamie Lee Curtis i Christophera Guesta počeo je telefonskim pozivom

Piše: Redakcija

Ljubav između Jamie Lee Curtis i njenog  supruga Christophera Guesta započela je zaista neobično. Početkom 1984. godine američka glumica listala je Rolling Stone i na stranicama kultnog magazina ugledala lice Christophera Guesta.

Iako ga prije toga nikada nije vidjela uživo, prstom je uprila u njegovu sliku i prijateljici Debri Hill rekla: „Ovo je muškarac za kojeg ću se udati“. Na što je njena prijateljica dodala:

To je glumac Chris Guest, upravo je snimio odličan film „This is Spinal Tap“. Znam njegovog agenta. Nakon toga, Jamie Lee nazvala je agenta, rekla mu da bi voljela izaći s Christopherom i ostavila svoj broj telefona, međutim Christopher ju nije nazvao.

Image result for jamie lee curtis and husband

Nekoliko mjeseci kasnije Curtis je večerala u jednom restoranu  u West Hollywoodu s prijateljima kad je primjetila Christophera tri stola dalje. Mahnuo joj je i ona je mahnula njemu. Nakon svega nekoliko minuta otišao je bez ijedne izgovorene riječi. 

Image result for jamie lee curtis and husband

Holivudska glumica bila je uvjerena da ju Guesta izbjegava. Međutim, prevarila se. Dan kasnije nazvao ju je i pozvao na sastanak.

Christopher je zaprosilo Jamie Lee poslije samo dva mjeseca druženja, odnosno šest mjeseci otkako je vidjela njegovu fotografiju. Vjenčali su se krajem 1984. godine te usvojili dvije djece, kćerku Annie i sina Thomasa.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti