Rita Ora u vezi sa reality zvijedom

Piše: Redakcija

Svjetska muzička zvijezda Rita Ora nedavno je snimljena na jednoj zabavi kako uživa u društvu mlađeg muškarca. Američki mediji potrudili su se saznati o kome se radi, a kada su objavili da je u pitanju mladi maneken Eyal Booker svi su bili iznenađeni. Booker koji je slavu stekao učešćem u popularnom reality programu “Love island” nedavno je posmatrao nastup atraktivne pjevačice. Nakon što je koncert završen, Booker koji je bio u društvu pjevačicine drugarice, otišao je na after party na kojem se našla i Rita. Ubrzo su se zbližili, a prisutni na zabavi rekli su kako su njih dvoje ubrzo napustili žurku.

-Upoznala ih je zajednička prijateljica. Zbližili su se nakon Ritainog nastupa u Londonu u subotu. Zajedno su napustili žurku zagrljeni- izjavio je neimenovani izvor.

Rita je posljednju godinu bila u vezi muzičarem Andrewom Wattom, no čini se da je njihovoj ljubavi došao kraj. Pjevačica je tokom gostovanja u jednoj emisiji izjavila kako su ona i Andrew raskinuli. Iako se nije oglašaval povodom novih tvrdnji koje je povezuju sa mladim manekenom, Rita nije ni demantovala ovu informaciju.

View this post on Instagram

Sunsetting ✨ // @apetownshenanigans

A post shared by E Y A L B O O K E R (@eyalbooker) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti