Ivana Selakov: Najljepše je u maminom naručju

Piše: Redakcija

Pjevačica Ivana Selakov nedavno je na svijet donijela djevojčicu koja je dobila ime Kruna. Ivana je nakon nekoliko godina i neuspjelih pokušaja konačno ostala u drugom stanju putem vantjelesne oplodnje, a nakon što se porodila, sreća i radost preplavili su njen dom.

-Osjećam se predivno. Puna emocija i utisaka. Porodila sam se carskim rezom, tako je moralo da bude. Svi znaju da je oporavak tu malo duži. U svakom slučaju ja se osjećam super sad. Beba je jako slatka. Jako smo sretni– izjavila je Ivana tom prilikom.

Očigledno da Ivana uživa u ulozi majke što je potvrdila nedavnom fotografijom koju je objavila na svom Instagramu. Na fotografiji se vidi pjevačica kako u naručju drži malenu kćerku koja spava.

-Kod mame je najljepše- napisala je sretna mama, a ova fotografija izazvala je mnoštvo pozitivnih komentara.

Nema sumnje da Ivana posljednjih dana proživljava najsretnije trenutke u životu, a malena Kruna može biti sigurna u rukama mame Ivane i tate Predraga.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti