Rijetko ih viđaju zajedno: Kerry Washington i Nnamdi Asomugha zajedno na premijeri filma

Piše: Redakcija

Popularna američka glumica Kerry Washington u javnosti se rijtko pojavljuje u društvu supruga Nnamdijem Asomughaom koji se profesionalno bavi američkim fudbalom. Poznati par nedavno se pojavio na premijeri jednog filma u New Yorku, a oboje su bili u opuštenom izdanju i strpljivo su pozirali fotografima koji i nemaju baš puno prilika snimiti zajedno poznati par. Kerry i Nnamdi vjenčali su se 2013. godine. Par ima sina i kćerku, a Kerry je obje trudnoće dugo krila od javnosti.

Budući da svoju privatnost drži podalje od očiju javnosti, pojavile su se informacije koje govore da Kerry to radi kako bi prikrila svoje pravo seksualno opredjeljenje što je ona kategorički odbacila. Prije nego je stupila u brak sa poznatim fudbalerom, Kerry se 2004. godine vjerila sa glumcem Davidom Moscowom sa kojim je u vezi provela tri godine, nakon čega su raskinuli vjeridbu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti