Justin Timberlake krišom ulazi u knjižare i potpisuje svoje knjige

Piše: Redakcija

Poznati pjevač Justin Timberlake prije mjesec dana izdao je autobiografsku knjigu pod nazivom “Hindsight: And All The Things I Can’t See In Front Of Me” u kojoj je otkrio brojne zanimljive detalje iz svoje prošlosti. Od kada je objavio knjigu, Timberlake je u nekoliko navrata krišom ušao u knjižare “Barnes&Nobles i Target”, uzimao svoje knjige i potpisivao ih.

View this post on Instagram

Come and get em 🤫 #hindsight

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on

Justin je objavio tri videa na svom Instagramu kako u djelo sporovodi svoju tajnu aktivnost, nakon čega su brojni njegovi fanovi odlučili posjetiti knjižare i u njima pronaći primjerke knjige sa njegovim potpisom.

View this post on Instagram

Come and get em, part II. 🤫

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on

Timberlake je u svojim memoarima otkrio puno intimnih i dirljivih situacija iz svog privatnog života. Pjevač je u knjizi publici priznao kako ga je veza, a potom i brak sa glumicom Jessicaom Biel u potpunosti promijenio na bolje. Pišući ovu knjigu, Timberlake je odlučio otvoreno govoriti o raznim pikanterijama iz mladosti.

View this post on Instagram

Strikes again. Come and get em, part III…

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti