Gal Gadot zablistala na premijeri filma “Ralph Breaks The Internet”

Piše: Redakcija

Izraelska glumica te bivša misica i manekenka Gal Gadot  jedno je od najljepših holivudskih lica.

Na premijeri animiranog filma “Ralph Breaks The Internet”, održanoj prošlog vikenda Gal se pojavila u upečatljivom odijelu crvene boje koje je savršeno naglasilo njenu visinu i vitku liniju. Glumica nije pretjerivala sa šminkom i modnim dodacima, a prirodna ljepota te pristupačnost ono su što je zanosnoj Gal također pomoglo da stekne slavu.

Gal je u holivudskim krugovima na glasu kao vrlo skromna te pristupačna zvijezda, a gdje god se pojavi, izazove privuče pažnju.

https://www.instagram.com/p/BqodadpBIfK/

Gal Gadot je svjetsku slavu stekla u filmskoj franšizi “Brži i žestoki”, a posebno ulogom slavne “Wonder Woman” 2017. godine koju je fantastično odigrala uprkos  činjenici da je za vrijeme snimanja bila u petom mjesecu trudnoće.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti