Novak Đoković i Jelena Ristić: Među gostima nema Cece, Čole, Severine… Svi detalji vjenčanja decenije

Piše: Redakcija

Ovog vikenda u Crnoj Gori, na Svetom Stefanu bit će upriličeno vjenčanje najboljeg svjetskog tenisera Novaka Đokovića i njegove izabranice Jelene Ristić.  Većina zvanica, piše 24 sata.rs,  na Sveti Stefan stiže večeras ili sutra ujutru.

Vjenčanje
Crkveno vjenčanje, koje je usred posta, odobrio je crnogorski mitropolit Amfilohije, koji će ih navodno i vjenčati u Crkvi Svetog arhiđakona Stefana na Svetom Stefanu.

 

Zvanice
Vjenčanje slavnog tenisera proteći će bez Cece, Čole, Severine. Među 150 zvanica nema ni svjetskog džet-seta, ako izuzmemo inostrane tenisere i njihove trenere.

 

Trpeza
Iako Đokovići svadbu prave u vrijeme Petrovačkog posta, na njihovoj trpezi, osim posnih specijaliteta, naći će se i kajmak, njeguški pršut, svinjetina i jagnjetina.

 

Muzika
Sviraće dva benda, orkestar muzičkog urednika RTS Miše Mijatovića i bend “Family”. Pored dvije manje poznate pjevačice, pjevat će i Miroslav ilić, Novakov omiljeni pjevač.

 

Smještaj
Većina gostiju, uključujući i muzičare, biće smještena u hotelu “Maestral” na Pržnu, dok će mladenci odsjesti u apartmanu “Sveti Stefan”, gdje su odsijedali poznati.

 

Pokloni

Gostima je rečeno da novac koji su izdvojili za poklone uplate u Fondaciju ”Novak Đoković”. Čak ni simbolični pokloni neće biti prihvaćeni.

 

Tajnovitost
Imperativ Đokovića od prvog trenutka bio je da se informacije o vjenčanju čuvaju kao sveti gral. Gostima je izričito naglašeno da ne razgovaraju s medijima.

 

Izvor: 24sata.rs

Pročitajte još