Još jedna problematična zvijezda: Noah Cyrus krenula sestrinim stopama

Piše: Redakcija

Miley Cyrus proslavila se kao kao popularna “Hannah Montana”, djevojka s dva života. U jednom je bila obična djevojka koja se bavi tipičnim teen stvarima, a u drugom je popularna pjevačica za kojom luduju milioni obožavatelja.

Dugo je važila za “slatkicu”, ali s odjednom u potpunosti promjenila. Nakon prekida zaruka s holivudskim glumcem Liamom Hemworthom, Miley je odbacila imidž drage djevojke, počela pušiti marihuanu, ljubiti se sa ženama te gotovo uvijek biti u golišavim izdanjima. Njeni spotovi postali su vrlo provokativni, a na koncertima je nosila umjetne grudi i slično.

Kada se Miley  konačno malo smirila na scenu je došla njena mlađa sestra Noah Cyrus.

tportal

18-godišnjakinja je također pjevačica, ali ipak ni približno talentirana kao starija sestra, Noah se prvo na Instagramu pohvalila nevjerovatno velikom zalihom trave, a zatim je počela ljubiti repera Lil Xana koji je najpoznatiji po tetoviranom licu,. Mjesec dana ljubavi otišlo je u vjetar nakon što je na on Instagramu podijelio  da sumnja da je prevaren zbog fotografije na kojoj njegova djevojka grli nepoznatog muškarca.

Posljednji u nizu pokušaja privlačenja pažnje dogodio se nedavno na crvenom tepihu na predstavljanju nove kolekcije reperice Cardi B za slavni brand Fashion Nova. Noah je na event stigla u potpuno prozirnoj majici u kojoj je pokazala grudi, a da stvar bude još gora, iskombinirala ju je na donji dio trenirke i štikle. I dok su ostali gosti bili šokirani, ona nije imala problema s poziranjem.

 

View this post on Instagram

J Tree

A post shared by noah (@noahcyrus) on

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti