Snima se film o životu Jelene Karleuše i Duška Tošića?

Piše: Redakcija

Popularna pjevačica Jelena Karleuša izjavia je da nema ništa protiv da se snimi film o njenom životu, prenose srbijanski mediji. Ovom prilikom Karleuša je govorila i o djetinjstvu svog supruga, ali i ko bi igrao u filmu, u slučaju da bude snimljen. 

View this post on Instagram

Birthday party #day3 🎂🥂🎉🎁

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Priznala je da je Duško imao teško djetinjstvo, ali i da to dodatno uvećava njegov uspjeh. 

– To što je Duško imao teško djetinjstvo, samo govori da je njegov uspjeh još veći. Svi znaju da je živio u domu i ne bih da pričam o tome i dajem dodatno dramatičnu notu svemu. Svi možemo sve, snovi su snovi, samo ih tako posmatramo, a kada krenemo da se borimo za njih, postanu ostvarivi ciljevi. Okružila sam se dobrim ljudima, imam dobrog muža, dobre i vrijedne prijatelje, karma je naklonjena nama – izjavila je pjevačica.

View this post on Instagram

👀

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Također, ona je rekla da bi u filmu o njihovom životu Duška morao glumiti neko jako lijep sa zelenim očima te da bi ona glumila sebe, jer je niko ne bi prikazao na pravi način. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti