Madonna: Niko se nije nadao ovakvoj fotografiji

Piše: Redakcija

Slavna pjevačica je nakon dugo vremena objavila fotografiju na društvenoj mreži Instagram, s najvažnijim osobama u njenom životu, a to je njeno šestero djece. Za fotografiju se pozirali u toku porodičnog odmora u Malaviju, gdje su odlučili provesti ovogodišnji Dan zahvalnosti.

– Ono na čemu sam najzahvalnija! Moja djeca vodila su me putevima i otvorila mi vrata za koja nisam ni sanjala da ću proći. Slava, bogatstvo i srušeni rekordi ne mogu se mjeriti s ovim blagom koje mi najviše znači. Sretan vam Dan nezavisnosti iza Malavija – napisala je Madonna u opisu fotografije.

View this post on Instagram

👘💛 ………………kimono life

A post shared by Madonna (@madonna) on

Za nju ova fotografija ima itekako veliko značenje, a i sam boravak u Malavi. Na odmor je došla sa svoje šestero djece najstarijom kćeri Lourdes, sinom Roccoom, te četvero posvojene djece Davidom, Mercy i blizankama Esterom i Stellom. Za nju su njena djeca najveći uspjeh u životu, a ova afrička država ima posebno mjesto u njenom srcu. Tu je usvojila svoje četvero djece i tamo se kao porodica često vraćaju.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti