Miranda Kerr i Evan Spiegel: Uprkos osudama, zaljubljeni su kao prvog dana

Piše: Redakcija

Miranda Kerr, australska ljepotica, nekada je privlačila pažnu na sceni Victoria Secreta, ali je na meti medija vila i zbog svog braka s holivudskim glumcem Ormaldom Bloomom. U braku su bili tri godine, a orlando ju je osvojio 2007., a zaprosio tri godine kasnije. Njihov sin Flynn stigao je 2011., kao kruna njihove ljubavi, ali ipak se nisu dugo zadržali u braku. Par je ostao u dobrim odnosima nakon razvoda.

Otvoreno je priznala da je biseksualka 2014., dok se godinu kasnije zagledala u suosnivača Snapchata, Evana Spigela. Zvanično su se uzeli 2017., a 35-godišnja manekenka je 3 godine skrivala detalje njihove veze.

https://www.instagram.com/p/BlGQzPXBmZj/

Kako je Evan od Mirande mlađi sedam godina, zlobnici su se naslađivali pričama kako ona ne bi bila s njim da on nema milione. Glamurozno vjenčanje održalo se na raskošnom imanju, a Miranda je zahtjevala blistavu Diorovu vjenčanicu koja je bila napravljena po uzoru na slavnu Grace Kelly. Par je dobio i sina ove godine Harta Spigela.

https://www.instagram.com/p/Bqg2MfYBn6K/

Nedavno su se pojavili na LACMA gala eventu u Los Angelesu, a za tu priliku oboje su izabrali elegantne crne kombinacije. Mnogi su im pozavidjeli jer nisu naprosto skidali osmijeh s lica. Miranda se nakon poroda vraća u formu, ali joj se uopće ne žuri, jer je pistu zamjenila proizvodnjom beauty proizvoda.

View this post on Instagram

#flynnbloom #mirandakerr #evanspiegel

A post shared by Flynn Bloom (@flynn_bloom) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti