Najveća kršiteljica pravila u kraljevskoj porodici je Kate Middleton

Piše: Redakcija

Najveća kršiteljica pravila u britanskoj kraljevskoj porodici je sigurno vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton. 

Iako su se ona i princ William vjenčali prije sedam godina, ona još uvijek iznenađuje detaljima na koje javnost ne obraća pažnju, a dio su stroge kraljevske porodice. 

Kate je prekršila pravilo i na svom vjenčanju, kada je umjesto punđe nosila raspuštenu kosu. Kada su joj predložili nekoliko primjera podignutih frizura, ona ih je sve odbila i naglasila kako želi imati raspuštenu kosu u uvojcima jer je to njena omiljena frizura koju voli i William. Ovaj potez je naljutio kraljicu Elizabethu, ali je na kraju Kate kompromisno pristala na napola podignutu kosu kako bi svi bili barem djelomično zadovoljni. 

Inače, Kate i William zajedno su prekršili i jedno važno pravilo odmah poslije vjenčanja jer se nisu, kako tradicija nalaže, uputili na medeni mjesec u noći nakon vjenčanja, već su ostali u palači. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti