Novo lice u dizajnerskim vodama: Pharrell Williams kreira za Chanel

Piše: Redakcija

Poznato muzičko ime i producent Pharrell Williams iznenadio je cjelokupnu javnost nakon što je saopštio da će uspješnu karijeru na kratko zamijeniti dizajnerskim poslom. Naime, poznati pjevač odlučio je u narednom periodu ući u svijet mode, a dogovorio je saradnju sa poznatim modnim brendom. Pharrell koji već duže vrijeme na sceni nastupa u specifičnoj modnoj kombinaciji, u narednom periodu dizajnirat će garderobu za svjetski modni brend “Chanel”.

Pjevač je ovu odluku sapoštio na jedinstven način. On se nedavno pojavio na reviji “Chanela” noseći jedinstvenu žutu duksericu sa potpisom koji do sada nije viđen ni u jednoj kolekcije ove modne kuće. Williams, koji je svojevremeno isticao kako uživa kombinirajući različite stilove oblačenja, imat će priliku po prvi put ozbiljnije se posvetiti dizajnerskom radu i tako staviti jedinstven pečat na modnu kolekciju koja bi se naredne godine mogla naći na tržištu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti