Porodična idila: Amra Silajdžić Džeko podijelila simpatični video

Piše: Redakcija

 

Naš proslavljeni fudbaler Edin Džeko i njegova supruga, uspješna manekenka Amra Silajdžić Džeko ove su godine proslavili sedam godina svoje ljubavi, a važe za jedan od najpopularnijih domaćih parova.

Naime, nijedna ljubavna priča nije  intrigirala domaću i regionalnu javnost kao njihova. O početku njihove veze dugo se šuškalo, no, nijedno nije željelo komentirati, sve dok Edin Džeko na Twitteru nije objavio fotografiju s Amrom, koju je pratila i poruka: “Molim vas slijedite moju djevojku” s linkom njenog profila. Nedugo nakon što je Edin objavio vezu s Amrom, na Twitteru se javila i Amra postavivši zajedničku fotografiju uz opis: “My Love”.

Veza je obznanjena ali domaća javnost je čekala s nestrpljenjem njihovo prvo službeno pojavljivanje. Ono je uslijedilo na Sarajevo Film Festivalu u julu 2012.godine. Od tada do  danas interes za njihovu ljubav je samo rastao. Postali su omiljeni par domaće javne scene čiji život se prati gotovo svakodnevno, a fonovi s nestrpljenjem očekuju svaku novu objavu na njihovim Instagram profilima. No, za posljednju u nizu se može slobodno reći da se izdvaja u odnosu na sve ostale, a riječ je o videu koji je Amra podijelila. Naime, na videu svi članovi porodice, Amra, Edin, Una, Dani i Sofija plešu i pjevaju zanimljivu pjesmicu. 

Pogledajte video. 

Pročitajte još