Savršen kraljevski portret zahvaljujući dadilji

Piše: Redakcija

Kako bi sedamdeseti rođendan princa Charlesa prošao što bolje potrudili su se svi uposlenici kraljevske porodice, a ponajviše dadilja njegovih troje unuka. Povodom jubilarnog rođendana budućeg kralja objavile su se i službene fotografije kraljevske porodice.

Na porodičnom portretu pozirali su Charles, Camilla, Kate i William s djecom te princ Harry i Meghan Markle, ali jedna fotografija ostala je toliko upečatljiva. Na toj fotografiji svi članovi kraljevske porodice se smiju, što i nije baš uobičajeno za službene portrete ove porodice. Sada je procurila i informacija šta im je to toliko bilo smiješno.

Dok je fotograf pokušavao napraviti što bolju fotografiju iza njega je stajala dadilja, Maria Borrallo, koja je na sve načine pokušavala nasmijati djecu. Koliko se dadilja silno trudila da su se i ostali članovi, jedne od najpopularnijih porodica na svijetu, počeli smijati. Koliko se uspjelo saznati, fotografisanje je trajalo samo petnaest minuta, dovoljno vremena da bi se zadržala pažnja najmlađih.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti