Gdje je nestao Kevin Spacey: Glumcu ni traga ni glasa već godinu

Piše: Redakcija

Poznati američki glumca Kevin Spacey već godinu dana nije dostupan javnosti, a mnogi se uveliko pitao gdje je nestao poznati glumac, budući da ni njegovi najbliži prijatelji nisu sigurni šta mu se dešava. Glumac je naprosto nestao nakon što su se prije godinu dana pojavila optužbe za zlostavljanje nekoliko muškaraca koji su ga prijavili policiji. Glumac je optužen da je tokom 1986. godine u svoj stan pozvao 14-godišnjeg Anthonyja Rappa koga je natjerao da legne na krevet, a potom ga dodirivao. Kada je sve dospijelo u javnosti, glumac se izvinio za svoj postupak, istakavši kako se baš i ne sjeća šta se tada sve dogodilo. Usljed velikog pritiska javnosti, Spacey je priznao da je gay.

On je 29. oktobra prošle godine na svom Twitteru objavio post u kojem se izvinjava zbog svojih postupaka, nakon čega se duže od godinu dana ne pojavljuje niti oglašava u javnosti. Ovo nije jedini slučaj gdje se Spacey tereti za uznemiravanje. Nekoliko mlađih kolega prijavilo je Spaceya da ih je napastvovao tokom snimanja, a nakon skandala i optužbi za zlostavljanje, Netflix je uskratio saradnju slavnom glumcu i udaljio ga sa snimanja serije “House of Cards”. Kevin Spacey je tokom dugogodišnje karijere snimio veliki broj filmova, a za uloge u filmovima “Uobičajeni osumnjičeni” iz 1996. godine i “Američka ljepota” iz 2000. godine dobio je Oskara.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti